top of page
shutterstock_1087239533.jpg

Top in bepleistering van binnenmuren

Binnen pleisterwerk

Voor mooi geschilderde of behangen muren is een egale ondergrond essentieel. Bovendien beschermt pleister het metselwerk tegen het binnendringen van vocht. Q-Finish verzorgt binnenbepleistering tot in de puntjes, met een perfecte afwerking die aansluit bij uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een gladde of gevilte onderlaag voor het sauzen of behangen, of juist een droog opgetrokken gipspleister die afgewerkt kan worden met tegels of een sierpleister.
Pleisters zijn geschikt voor verschillende soorten ondergrond, inclusief gipsplaten en beton, en zijn verkrijgbaar met verschillende korrels en zelfs kleuren. Zo kunt u het binnenpleisterwerk perfect laten aansluiten op uw interieurstijl, zonder dat het nodig is uw binnenmuren nog te beschilderen of behangen. Q-Finish uit Lede vertelt u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden voor de bepleistering van uw binnenmuren, dus aarzel niet contact met ons op te nemen.

Voorbeelden van binnenbepleistering

Q-Finish heeft al vele binnenmuren in regio Lede voorzien van een perfecte afwerking. In deze galerij laten we u dan ook graag een aantal voorbeelden zien van onze binnenbepleistering bij nieuwbouw en renovaties van bestaande panden. Laat u alvast inspireren door de mogelijkheden en neem voor meer informatie contact met ons op!

shutterstock_574624261.jpg
Uw binnenmuren laten bepleisteren door Q-Finish in de regio Lede-Berlare?

Bel 0478 66 97 08 om een vrijblijvende offerte voor binnenbepleistering aan te vragen

bottom of page