top of page
0.jpg

Uw specialist in zolderafwerking & zolderinrichting

Zolderafwerking

Het laten isoleren van uw zolder is niet alleen een belangrijke stap om hiervan een bruikbare ruimte te maken en energie te besparen, maar is sinds 2020 ook wettelijk verplicht in Vlaanderen. Het ontbreken van dakisolatie leidt direct tot 15 strafpunten, waardoor uw woning ongeschikt verklaard kan worden. Mogelijke gevolgen hiervan zijn een jaarlijkse heffing en eventueel zelfs strafrechtelijke handhaving. Gelukkig is het relatief eenvoudig om uw zolder te laten isoleren. Q-Finish voert deze klus graag voor u uit! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Uw zolder renoveren en afwerken

Een ruime zolder kan ideaal zijn als extra slaapkamer of leefruimte. Q-Finish voert graag de zolderrenovatie voor u uit, waarbij wij niet alleen de isolatie en afwerking verzorgen, maar de ruimte ook op kunnen delen in meerdere kamers met behulp van gyprocwanden. Indien u de zolder gebruikt als leefruimte, zullen wij het dak isoleren. Heeft u slechts een erg kleine zolder die u alleen gebruikt als opslagruimte? Dan is het sneller en voordeliger om vloerisolatie te plaatsen.
 

Het isoleren van uw zolder heeft diverse voordelen:

  • Omdat warmte stijgt en gemakkelijk door het dak kan ontsnappen, heeft dakisolatie een grote en positieve invloed op uw energieverbruik

  • Een goed geïsoleerde zolder draagt ook bij aan een goede luchtvochtigheid in huis

  • Het plaatsen van zolderisolatie is een relatief kleine investering die de waarde van uw woning zal verhogen

Inspiratie voor zolderafwerking

Q-Finish laat u graag een aantal voorbeelden zien van door ons afgewerkte zolders, zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen zolder en alvast een beter idee krijgt van de resultaten die u van ons mag verwachten. Neem rustig een kijkje en neem contact met ons op als u meer wilt weten!

shutterstock_574624261.jpg
Laat uw zolder renoveren, afwerken en isoleren door Q-Finish.

Neem nu contact op via 0478 66 97 08

bottom of page