top of page
shutterstock_1692961513.jpg

Topkwaliteit buitenbepleistering in regio Berlare, Lede, Wetteren

Buiten pleisterwerk

Buitenpleisterwerk beschermt het metselwerk van uw gevel en zorgt voor een mooie afwerking en een egale ondergrond voor het schilderwerk. Q-Finish heeft alle kennis en kunde om de gevel van uw nieuwbouw- of renovatieproject in de omgeving van Dendermonde perfect te bepleisteren. Buitenbepleistering bestaat uit een onderlaag en een afwerkpleister. De afwerklaag zorgt hierbij niet alleen voor een mooie finish, maar kan ook eventuele scheurtjes die in de onderlaag kunnen ontstaan opvullen. 
Het afwerkpleister kan uit hetzelfde materiaal bestaan als de onderlaag, maar wordt dan glad afgewerkt als viltpleister. Op de onderlaag kan ook een sierpleister worden aangebracht, zoals granol, mozaïekpleister of crepi op siliconenbasis. Daarbij kunt u ook kiezen uit diverse kleuren en verschillende reliëfs. Elk pand is immers uniek en wij helpen u graag de beste afwerking voor uw woning of bedrijfspand te vinden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Bepleistering van buitenmuren in beeld

Q-Finish heeft al vele jaren ervaring met buitenbepleistering in Lede en omstreken, waardoor wij u kunnen verzekeren van een perfecte afwerking met geweldige service op maat. Diverse eigenaren van woningen en bedrijfspanden gingen u al voor en we laten met plezier een aantal voorbeelden zien in deze galerij. 

Bel 0478 66 97 08 voor een vrijblijvende offerte.

Gevelisolatie

Is uw pand al voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing, maar wilt u nog meer energie besparen? Gevelisolatie is een zeer goede oplossing die geschikt is voor vrijwel elke gevel. Wij voorzien uw gevel graag van crepi isolatieplaten, die uw woning niet alleen goed isoleren, maar die ook uw gevel beschermen en voorzien van een prachtige afwerking. De gevelplaten zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat we de gewenste look kunnen realiseren.

shutterstock_574624261.jpg
bottom of page